Jag på pokersidor

Jag bloggar nu om pokersidor

Som ni säkert har märkt är jag inte aktiv på denna blogg just nu. Det kommer ändras framöver, men som det är nu bloggar jag om poker på poker-sidor.se och kommer göra så ett tag framöver. Vill ni läsa om mitt pokerspelande på nätet (det är ju rimligtvis vad poker-sidor.se handlar om), så gör ni det här. Än så länge har jag bara lagt upp ett inlägg, men det blir nog fler inom kort.

Hur länge är jag borta?

Mitt bloggande om poker kommer vara fram till sommaren minst. Det är så länge jag har lovat bort mig, och som det känns nu vill jag nog gärna fortsätta med den här bloggen istället. Så det lutar i alla fall nu åt att jag kommer skriva här inom kort, och oavsett så har jag redan förberett bloggen under tiden jag är borta. Det kommer att komma minst en uppdatering i veckan. Och, om ni saknar mig är jag ju bara ett klick bort.

Måste jag verkligen skriva alls?

Nej, det måste-måste jag ju inte. Men jag vill. Det är någonting jag inte visste för ett par veckor sedan: just hur kul det är att skriva och blogga. Nu har jag alltså ännu en hobby vid sidan av pokern, att blogga. Så att jag nu kommer blogga om just poker och pokersidor känns faktiskt ganska logiskt på något sätt.

Annonser